Kladdkaka med daimcheescakefrosting och salted caramell


225 gram smält smör
3,5 dl socker
2,25 dl brun farinströ
1 msk vaniljsocker
4 ägg
1 dl kakao
5 dl finax röda mjölmix
1 krm salt
Smält smöret i en kastrull och häll resterande ingredienser i en skål. Häll i det smälta smöret och blanda med elvisp. Klä en springform med bakplåtspapper. Häll i smeten i formen och in i ugnen i 175 grader i 30 min ca. Låt kakan svalna helt innan
garnering. Går även att göra i muffinsformar och då blir det ca 20 st. Halvera då tiden i ugnen.
Frosting:
300 gram cream cheese
1 dl florsocker
1,5 dl vispgrädde
2 finkrossade dubbeldaim
1 msk snabbmarsanpulver
Vispa cream cheese och grädde hårt. Vänd i florsockret, marsánpulvret och daimen. Spritsa eller bred på kladdkakan. Garnera med ytterligare två krossade dubbeldaim samt kolasås/salted caramell. Låt stå kallt en stund innan servering. Dekorera
gärna med lite citronmeliss på😄
Ett säkert kort till finmiddagen med goda vänner❤️
Låt smaka!